Cum lipim

Aplicarea unui autocolant pare un pic complicat, mai ales la suprafate mari, dar nu este chiar asa.

In primul rand locul unde faceti aceasta treaba sa nu fie in soare sau ploaie, undeva ferit de praf (ideal ar fi intr-o incapere),
aveti nevoie de o racleta plastic sau card plastic (inveliti-l intr-o carpa pentru a nu zgaria autocolantul) o ruleta pentru a masura daca vreti sa-l puneti intr-o pozitie dreapta si putina atentie.
 
Pasul 1: este sa va asigurati ca autocolantul dvs. incape pe suprafata unde vreti sa lipiti.

Curatati si degresati suprafata de lipire cu solutie de geam.

Pasul 2: Dezlipiti colturile de sus si fixati-l in pozitia dorita, dupa care lipiti colturile pe suprafata.

Dezlipiti portiunea ce mai ingusta cca. 2-3 cm, taiati suportul de hartie si presati pentru a lipi acea portiune.

Trageti suportul de hartie cu o mana pe sub autocolant, iar cu cealalta presati porgresiv autocolantul pentru a se lipi.

Dupa aplicare presati spre exterior cu racleta autocolantul pentru o lipire neteda si fara bule de aer. Inlaturati folia de transfer (cazul in care este autocolant cutterat) tragand usor in exterior. Cand trageti folia de transfer, un element se dezlipeste, presati-l usor inapoi dupa care continuati.

Pasul 3: Dupa aplicare daca au aparut bule de aer si nu dispar prin apasare spre exteriorul autocolantului, intepati-le  cu un ac si presati.

Dupa aplicare (in cazul aplicarii pe auto) nu spalati masina 24 ore, pentru ca adezivul sa lucreze si sa nu apara dezlipiri de elemente.
 
Daca vi se pare complicat de urmat acesti pasi sunati-ne si va ajutam sa le lipiti.

Web development by Creare magazin online