aaa

Politica de confidentialitate

S.C. DECO MEDIA S.R.L., in calitate de proprietar si administrator al site-ului www.stickermarket.ro respecta legile in vigoare privind confidentialitatea datelor personale si se angajeaza sa nu transmita datele furnizate de catre utilizatorii site-ului catre terti si sa le foloseasca doar in scopul declarat al acestui site, adica acela de comercializare. Mai pot fi folosite datele personale in vederea transmiterii de informatii clientilor acestui site, legat de oferte promotionale, etc.

S.C. DECO MEDIA S.R.L . nu ofera adresa dumneavoastra de email sau alte informatii cu caracter personal fara acordul dumneavoastra explicit, decat in cazul in care acest lucru este cerut de lege.

Politica de confidentialitate se supune legislatiei Romane, iar in cazul aparitiei unui litigiu, se va incerca o rezolvare pe cale amiabila a acestuia in termen de 30 de zile lucratoare de la inregistrarea reclamatiei la sediul S.C. DECO MEDIA S.R.L In cazul in care litigiul nu poate fi rezolvat in acest interval de timp, se va considera ca este de competenta instantei judecatoresti.

Orice client al site-ului www.stickermarket.ro care a furnizat adresa sa de mail sau alte date cu caracter personal catre societatea noastra, poate cere stergerea acestora prin trimiterea unui email la adresa office@stickermarket.ro

Web development by Creare magazin online